Activiteitenkalender

BPF slipcursus 4 maart 2023

Een “klassieker” op het BPF menu mag ook in 2023 niet ontbreken. Daarom zijn wij blij dat we in samenwerking met het BMW driving experience center in Rotselaar onder de deskundige supervisie van “onzen” Danny dit event kunnen aanbieden.

Het Programma ...

Openingsrally 26 maart 2023

De laatste zondag van maart organiseert BPF haar openingsrit van 2023. Het moment om onze Porsches na de winterstop van onder het stof te halen. Plaats van vertrek, Beveren, bij Elektrogroothandel G.Smet.

Het Programma ...

Porsche Francorchamps Days 08-09 apr 2023

Met dit BPF Paasweekend event willen wij jullie laten kennismaken met het beste van 3 werelden! Een prachtige dag rally rijden, vriendschap & gezelligheid, circuit ervaring of gewoon genieten vanuit de paddock hoe de “Francorchamps Porsche days” onze passie voor auto's kan opwekken…

Het Programma ...

Haspengouw – Ardennen 14 mei 2023

Startplaats van deze dagrally is feestzaal Blickenberg in Borgloon. Na een stevig ontbijtbuffet starten we onze Porsches om een prachtige rit aan te vangen van +-165km*. Via de Haspengouwse wegen banen we ons een weg richting de Belgische Ardennen.

Het Programma ...

BPF Spring Rally zondag 18 juni 2023

Voor deze Late Spring Rally laten we jullie genieten van een landelijke route van Sint-Martens-Latem naar Oostburg, net over de grens in Nederland. De inschrijvingen openen op woensdag 01 maart 2023 om 21:00 hr

Het Programma ...

Dagrally: over de schreve 17 sept 2023

Voor deze dagrally voorzien wij een verkenning van een stukje Hengouwen en een deel in Noord-Frankrijk genaamd het “Parc naturel regional de l’Avesnois”. Deze regio is als het ware een uitvergrootte versie van de Vlaamse Ardennen met uitgestrekte landschappen, zeer mooie baantjes, groen, rust en kilometer lange groene hagen.

Het Programma ...

Rochefort van 13 tot 15 okt 2023

Voor deze 2-daagse in de Ardennen heeft BPF gekozen voor Chateau de Vignée als uitvalsbasis. We flirten met de Frans-Belgische grens en beloven jullie prachtige omgevingen, uitzichten en kronkelende baantjes. Het beste wat de Frans-Belgische Ardennen ons te bieden heeft!

Het Programma ...

BPF Resto-Rally 18 nov 2023

Een BPF rally die je laat genieten van landelijke vergezichten en culinaire hoogstandjes om u tegen te zeggen. De voorbereidingen starten binnenkort en de details zullen volgen.

Het Programma ...

Ledenfeest februari 2024

Zoals voor onze club gebruikelijk is zullen wij het jaar 2024, met tal van BPF-activiteiten, knallend op gang schieten met een fantastisch feest voor leden en niet-leden. Alle details volgen later...

Het Programma ...