Activiteitenkalender

BPF Resto-Rally 18 nov 2023

Een BPF rally die je laat genieten van landelijke vergezichten en culinaire hoogstandjes om u tegen te zeggen. Restaurant Michel & het Pajottenland vormen het decor voor deze editie.

Het Programma ...

BPF slipcursus 24 Feb 2024

Een “klassieker” op het BPF menu mag ook in 2024 niet ontbreken. Daarom zijn wij blij dat we, in samenwerking met het BMW driving experience center in Rotselaar onder de deskundige supervisie van gecertificeerde instructeurs dit event kunnen aanbieden.

Het Programma ...

Ledenfeest 2 maart 2024

2024 wordt voor BPF een 10-jarig jubileum jaar die we voor de gelegenheid zullen op gang schieten met een heus jubileumfeest. Samen met leden en niet leden zullen we culinair en muzikaal worden verwend worden, zoals u van onze club gewend bent.

Het Programma ...

Openingsrally 24 maart 2024

De voorlaatste zondag van maart organiseert BPF haar openingsrit van 2024. Het moment om onze Porsches na de winterstop van onder het stof te halen. Afspraak bij Porsche center Maastricht voor het ontbijt

Het Programma ...

Porsche Francorchamps Days 13-14 Apr 2024

Na een geslaagde editie 2023 organiseert BPF de 2de BPF Porsche Francorchamps days. Porsche Francorchamps days is uitgegroeid tot een fantastisch event waar duizenden Porsche liefhebbers jaarlijks naartoe komen. Belgian Porsche Friends voelt zich dan ook gemotiveerd om een weekend te organiseren in deze mythische regio en rond dit fantastisch event.

Het Programma ...

De Mahy-rally, zondag 21 apr 2024

Deze lenterally start op 21 april 2024 met een ontbijt in Machelen-Zulte bij Hoeve La Cascina. Rond de middag worden wij door Michel Mahy persoonlijk verwelkomd in het Museum Mahymobiles. Onder het genot van een glaasje sluiten wij de dag af bij Quastor één van onze hoofssponsors.

Het Programma ...