Activiteitenkalender

BPF Spring Rally zondag 18 juni 2023

Voor deze Late Spring Rally laten we jullie genieten van een landelijke route van Sint-Martens-Latem naar Oostburg, net over de grens in Nederland. De inschrijvingen openen op woensdag 01 maart 2023 om 21:00 hr

Het Programma ...

Dagrally: over de schreve 17 sept 2023

Voor deze dagrally voorzien wij een verkenning van een stukje Henegouwen en een deel in Noord-Frankrijk genaamd het “Parc naturel regional de l’Avesnois”. Deze regio is als het ware een uitvergrote versie van de Vlaamse Ardennen met uitgestrekte landschappen, zeer mooie baantjes, groen, rust en kilometer lange groene hagen.

Het Programma ...

Rochefort van 13 tot 15 okt 2023

Voor deze 2-daagse in de Ardennen heeft BPF gekozen voor Chateau de Vignée als uitvalsbasis. We flirten met de Frans-Belgische grens en beloven jullie prachtige omgevingen, uitzichten en kronkelende baantjes. Het beste wat de Frans-Belgische Ardennen ons te bieden heeft!

Het Programma ...

BPF Resto-Rally 18 nov 2023

Een BPF rally die je laat genieten van landelijke vergezichten en culinaire hoogstandjes om u tegen te zeggen. De voorbereidingen starten binnenkort en de details zullen volgen.

Het Programma ...

Ledenfeest februari 2024

Zoals voor onze club gebruikelijk is zullen wij het jaar 2024, met tal van BPF-activiteiten, knallend op gang schieten met een fantastisch feest voor leden en niet-leden. Alle details volgen later...

Het Programma ...