BPF - Jachtrally Ardennen

van vrij 18 tem zon 20 oktober 2024

Organisatie: Alain

Voor dit gezellig weekend in de Ardennen kozen organisator Alain en BPF, na de vorige en meer dan geslaagde editie, opnieuw voor Chateau de Vignée als uitvalsbasis.
Als deelnemer mag u zich verheugen op een typisch BPF event waar rij- en culinair genot hand in hand gaan.

Het kasteel is een historisch monument compleet gerenoveerd en getransformeerd tot een idyllisch landgoed met een boetiekhotel met keurmerk “Relais et Chateaux”. In het Chateau vind je trouwens een prachtige wellness voor diegenen die zich graag even laten verwennen of tot rust wensen te komen.

Sinds mei 2022 mag het inpandig restaurant Arden* zich welverdiend trots voelen met zijn eerste Michelin ster.

Wat mag u van dit weekend met BPF verwachten?

Vrijdag namiddag worden onze deelnemers verwacht in het boetiekhotel, wie wenst kan meteen gebruik maken van de wellness om wat te ontspannen alvorens ’s avonds te genieten van een heerlijke barbecue op de Ofyr.

Zaterdag staat een mooie rit gepland richting Luxemburg. Prachtige bochtige wegen en een lekkere lunch staan op het menu. Terug aangekomen in het hotel bereiden we ons voor om de deuren te openen van het sterrenrestaurant Arden waar ons aan heerlijk 6-gangen diner zal geserveerd worden.

Zondag na het ontbijt starten we de motoren van onze Porsches en genieten we verder van wat deze prachtige streek te bieden heeft.

Event sponsor: