Sportcars & Friends - druivenrally 2024

Zondag 5 mei 2024

Organisatie: Alain

Wat mag u verwachten…

Voor deze Mei rally hebben we als vertrekpunt gekozen voor een locatie die velen hun hartje sneller zal doen slaan.

British & Sports cars is een top speler op de Europese markt in verkoop van exclusieve sportauto’s. Stéphane Meeremans biedt ons in zijn prachtige showroom gevuld met een selectie prachtige en exclusieve wagens een heerlijk ontbijtbuffet aan.

Na dit ontbijtbuffet en een ontdekkingstocht door de showroom starten we onze Porsches voor een mooie dagrit in de Druivenstreek. Via het glooiende landschap sturen wij richting de Maas om daar de mooie en bochtige routes op te zoeken.

In het teken van ons thema “de druivenrally” komen wij rond het middaguur aan in Chateau de Bioul. Een prachtig kasteel en wijndomein van de familie Vaxelaire. Hier zullen we genieten van een lunch om vervolgens een bezoek te brengen aan het prachtig domein en de wijngaard.

Na de lunch en de verkenning van dit fantastisch domein, waarvoor we de nodige tijd zullen uittrekken, rijden we verder door de prachtige streek en zullen wij ons eindpunt in de omgeving van Charleroi vinden. Daar wacht ons nog een verfrissend glas om te klinken op de vriendschap en een mooie rit.